Nadat we alles hebben verkocht van waarde zijn we weer terug bij af met onze backpack. Aangezien je ongemerkt toch veel spullen verzameld in een auto hebben we een flinke opruiming moeten houden. Snorkelsets, kooktoestellen, drone, werkschoenen en auto kunnen verkopen. Kleding weggegooid, veel etenswaren weggeven en alleen de nodige spullen in onze backpacks meegenomen. Tijd om verder te gaan met onze backpacks!

Helaas gaan Robert en ik door een moeilijke tijd heen. We hebben daarom besloten dat het beter is om apart van elkaar verder te gaan. Beide een tijdje in Perth in een hostel vertoeft en daarna onze eigen weg gegaan. Robert blijft nog een tijdje in Perth om op zoek te gaan naar een baan met een gym in de buurt en gebruikt de tijd om uit te zoeken hoe verder te gaan. Ik heb vorige week het vliegtuig genomen om terug naar ons oude werk in Newman te gaan. Bekende gezichten, helaas niet meer het oude team en veel te veel Franse backpackers. Dit zorgt voor irritatie aangezien deze mensen alleen maar Frans spreken als ze bij elkaar zijn. Ze kunnen wel Engels, maar vertikken het. Zelfs als je daar als buitenlander bijzit. Gelukkig zijn er ook backpackers vanuit andere landen die wel gewoon Engels praten! Verder kom ik hier om wat afleiding te hebben, geld te verdienen en ook tijd voor mezelf te hebben.

De toekomst is lastig te voorspellen op het moment, vliegen we beide terug in december, of blijven we nog wat langer in Australie? Het is hier elke dag mooi weer, de zomer komt eraan, geen Corona regels en makkelijk geld te verdienen. Als we hier nu vertrekken kunnen we niet meer terug komen de aankomende jaren. We moeten er dus alles uit halen wat erin zit.

Wat een bizar jaar in vele opzichten.